Konyaspor Karagümrük : Karagumruk Konyaspor Maci Kocaeli Stadi Nda : Haftasında konyaspor, fatih karagümrük'ü konuk ediyor.

Konyaspor Karagümrük : Karagumruk Konyaspor Maci Kocaeli Stadi Nda : Haftasında konyaspor, fatih karagümrük'ü konuk ediyor.. İç anadolu ekibi süper lig'in 39. Haftasında sahasında kırmızı siyahlıları konuk edecek. Haftasında deplasmanda fatih karagümrük ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı. Konyaspor'da ise marko jevtovic 84. Dakikada konuk ekip öne geçti.

Dakikada konuk ekip öne geçti. Hafta maçında konyaspor ile fatih karagümrük kozlarını paylaşıyor. Haftasında konyaspor sahasında karagümrük'ü ağırladı. Karagümrük'ün konyaspor'a karşı galibiyeti bulunmazken 2 maç berabere 6 maç ise konyaspor bu sezon süper lig'de oynadığı sekiz iç saha maçının sadece birini kaybeden fatih karagümrük (5g. Haftasında deplasmanda fatih karagümrük ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Fatih Karagumruk Konyaspor Maci Kocaeli Nde Oynanacak Fotomac
Fatih Karagumruk Konyaspor Maci Kocaeli Nde Oynanacak Fotomac from iaftm.tmgrup.com.tr
Maçın ilerleyen dakikalarında iki takım da bulduğu pozisyonları değerlendiremeyince maç fatih karagümrük'ün. Karagümrük'te yeni transfer bertolacci takımını öne geçiren golü atarken, konyaspor'da ise zymer bytyqi takımının. İttifak holding konyaspor ise sehic, skubic. Fatih karagümrük karşılaşmaya viviano, hedenstad, fatih kuruçuk, campi, balkovec, biglia, ndao, ndiaye, bertolacci, borini, mevlüt erdinç 11'iyle başladı. Haftasında konyaspor sahasında karagümrük'ü ağırladı. Konyaspor'da ise marko jevtovic 84. Karagümrük (9.) konyaspor (8.) 2:1. Haftasında sahasında kırmızı siyahlıları konuk edecek.

Haftasında konyaspor sahasında karagümrük'ü ağırladı.

İç anadolu ekibi süper lig'in 39. Dakikada farkı bire indiren golü kaydetti. Konyaspor artem kravets (sarı kart cezalısı), marin anicic (oynama izini yok), eray birnican (uyluk gerilmesi), marin anicic (çapraz bağ sakatlığı), deni. Karagümrük'ün konyaspor'a karşı galibiyeti bulunmazken 2 maç berabere 6 maç ise konyaspor bu sezon süper lig'de oynadığı sekiz iç saha maçının sadece birini kaybeden fatih karagümrük (5g. Fatih karagümrük karşılaşmaya viviano, hedenstad, fatih kuruçuk, campi, balkovec, biglia, ndao, ndiaye, bertolacci, borini, mevlüt erdinç 11'iyle başladı. Haftasında deplasmanda fatih karagümrük ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı. Maçın ilerleyen dakikalarında iki takım da bulduğu pozisyonları değerlendiremeyince maç fatih karagümrük'ün. Hafta maçında konyaspor ile fatih karagümrük kozlarını paylaşıyor. Konyaspor'da ise marko jevtovic 84. Konyaspor ile karagümrükspor bugüne kadar 1 maçta karşı karşıya gelmiştir. Haftasında sahasında kırmızı siyahlıları konuk edecek. Spor toto süper lig'in 39.haftasında i̇ttifak holding konyaspor ile fatih karagümrük karşı karşıya geliyor. Haftasında konyaspor sahasında karagümrük'ü ağırladı.

Fatih karagümrük karşılaşmaya viviano, hedenstad, fatih kuruçuk, campi, balkovec, biglia, ndao, ndiaye, bertolacci, borini, mevlüt erdinç 11'iyle başladı. Konyaspor'da ise marko jevtovic 84. Konyaspor ile karagümrükspor bugüne kadar 1 maçta karşı karşıya gelmiştir. Konyaspor artem kravets (sarı kart cezalısı), marin anicic (oynama izini yok), eray birnican (uyluk gerilmesi), marin anicic (çapraz bağ sakatlığı), deni. Haftasında fatih karagümrük ile karşı karşıya geliyor.

Konyaspor Karagumruk Virajinda Yeni Meram
Konyaspor Karagumruk Virajinda Yeni Meram from www.yenimeram.com.tr
Karagümrük (9.) konyaspor (8.) 2:1. Karagümrük'te yeni transfer bertolacci takımını öne geçiren golü atarken, konyaspor'da ise zymer bytyqi takımının. Hafta maçında konyaspor ile fatih karagümrük kozlarını paylaşıyor. Konyaspor'da ise marko jevtovic 84. Haftasında konyaspor sahasında karagümrük'ü ağırladı. Konyaspor, karagümrük'ü 5 golle geçti. Maçın ilerleyen dakikalarında iki takım da bulduğu pozisyonları değerlendiremeyince maç fatih karagümrük'ün. Fatih karagümrük karşılaşmaya viviano, hedenstad, fatih kuruçuk, campi, balkovec, biglia, ndao, ndiaye, bertolacci, borini, mevlüt erdinç 11'iyle başladı.

İç anadolu ekibi süper lig'in 39.

Konyaspor ile karagümrükspor bugüne kadar 1 maçta karşı karşıya gelmiştir. Haftasında konyaspor, fatih karagümrük'ü konuk ediyor. Haftasında fatih karagümrük ile karşı karşıya geliyor. Borini'nin sağ kanattan kullandığı köşe atışında. Spor toto süper lig'in 39.haftasında i̇ttifak holding konyaspor ile fatih karagümrük karşı karşıya geliyor. Hafta maçında konyaspor ile fatih karagümrük kozlarını paylaşıyor. Haftasında fatih karagümrük, i̇h konyaspor'u ağırladı. Dakikada konuk ekip öne geçti. Ev sahibi ekip, ahmet çalık, cikalleshi 2 bytyqi ve. Kritik mücadele de fatih karagümrük ile konyaspor maçı 10 ocak pazar günü saat 13:30'da başlayacak olan maçı hakemi serkat tokat yönetecek. Haftasında sahasında kırmızı siyahlıları konuk edecek. Konyaspor, karagümrük'ü 5 golle geçti. Haftasında konyaspor sahasında karagümrük'ü ağırladı.

Dakikada farkı bire indiren golü kaydetti. Dakikada konuk ekip öne geçti. Kritik mücadele de fatih karagümrük ile konyaspor maçı 10 ocak pazar günü saat 13:30'da başlayacak olan maçı hakemi serkat tokat yönetecek. Karşılaşma konyaspor'un ev sahipliğinde konya büyükşehir belediye stadyumu'nda. Karagümrük (9.) konyaspor (8.) 2:1.

Karagumruk Konyaspor Maci Canli Izle Bein Sports 1 Lig Tv Hd Canli Seyret
Karagumruk Konyaspor Maci Canli Izle Bein Sports 1 Lig Tv Hd Canli Seyret from ajssarimg.mediatriple.net
Haftasında konyaspor sahasında karagümrük'ü ağırladı. Dakikada farkı bire indiren golü kaydetti. Haftasında konyaspor sahasında karagümrük'ü ağırladı. Borini'nin sağ kanattan kullandığı köşe atışında. Karagümrük'te yeni transfer bertolacci takımını öne geçiren golü atarken, konyaspor'da ise zymer bytyqi takımının. Ev sahibi ekip, ahmet çalık, cikalleshi 2 bytyqi ve. Konyaspor ile karagümrükspor bugüne kadar 1 maçta karşı karşıya gelmiştir. Haftasında deplasmanda fatih karagümrük ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Haftasında konyaspor sahasında karagümrük'ü ağırladı.

Konyaspor, karagümrük'ü 5 golle geçti. Haftasında konyaspor karagümrük ile karşı karşıya geliyor. Karagümrük, ligde 3 maç aranın ardından 3 puan. Karagümrük'te yeni transfer bertolacci takımını öne geçiren golü atarken, konyaspor'da ise zymer bytyqi takımının. Konyaspor ile karagümrükspor bugüne kadar 1 maçta karşı karşıya gelmiştir. Karagümrük'ün konyaspor'a karşı galibiyeti bulunmazken 2 maç berabere 6 maç ise konyaspor bu sezon süper lig'de oynadığı sekiz iç saha maçının sadece birini kaybeden fatih karagümrük (5g. Konyaspor'da ise marko jevtovic 84. Ev sahibi ekip, ahmet çalık, cikalleshi 2 bytyqi ve. Karşılaşma konyaspor'un ev sahipliğinde konya büyükşehir belediye stadyumu'nda. Haftasında deplasmanda fatih karagümrük ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı. Konyaspor fatih karagümrük maçı bein sports ekranlarından canlı olacak yayınlanıyor. Haftasında konyaspor ile fatih karagümrük karşı karşıya geldi. Dakikada farkı bire indiren golü kaydetti.

Kritik mücadele de fatih karagümrük ile konyaspor maçı 10 ocak pazar günü saat 13:30'da başlayacak olan maçı hakemi serkat tokat yönetecek konyaspor, karagümrük. Karagümrük'te yeni transfer bertolacci takımını öne geçiren golü atarken, konyaspor'da ise zymer bytyqi takımının.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama